Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak
Het spreekuur wordt iedere werkdag gehouden van 8.00 tot 10.30 uur en smiddags van 13.30 tot 16.00 uur. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Dit kan inmiddels ook online. (zie link links onder)

U kunt voor een afspraakbij voorkeur de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 11.00 uur.
Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur. Als u dit bij de assistente aangeeft belt de huisarts u dan aan het eind van de ochtend terug.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Huisbezoek
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

No show       Als u niet op komt dagen bij een gemaakte afspraak kan er een no show tarief in rekening worden gebracht van     € 10,- Dus zeg een afspraak af als u onverhoopt toch niet kan komen.

Contact

Spoednummer toets 1
 

Huisartspraktijk Leesten Griffioen & Verhoef

Zuster Meyboomstraat 1a/b
7207 GZ Zutphen
Telefoon:
G 570672 V 574414
Receptenlijn:
toets 2
Fax:
0575-570935
Telefoon Verhoef 574414, Griffioen 570672
huisartsen@praktijkleesten.nl
Spoed avond/nacht: 0900-2009000
Routebeschrijving >